I did it!

Het is zover! Mijn laatste werkweek in loondienst zit erop! Het voelt als een overwinning. Overwinning van mezelf. Overwinning van mijn eigen onzekerheden, mijn twijfels, mijn smoesjes, uitvluchten en uitstel.

De keuze voelde meteen zó goed, dat toen ik hem eenmaal gemaakt had, afgelopen september, ik daarna ook écht niet meer getwijfeld heb. Mijn onzekerheid en mijn twijfels, over mezelf, een eigen praktijk, heb ik de afgelopen jaren vaak in de ogen gekeken. Eerst nog wat voorzichtig, maar steeds vaker recht in de ogen, omdat ik zelf heb ervaren hoe helend dat werkt.

En ik heb geleerd om te durven dromen! In mei vorig jaar beschreef ik mijn ideale dag aan een collega-therapeut, en oh, wat leek deze toen nog ver weg en onmogelijk! Maar door het hardop te zeggen is het gaan leven en kwam ik na de zomervakantie terug met mijn besluit. Veel sneller dan verwacht, maar onvermijdelijk.

In 2020 ga ik voor 100% voor Praktijk Chrit. Zo kan ik écht iets waardevols neerzetten en écht iets betekenen voor mensen die vastlopen in het leven. Maar ook om mezelf te behoeden voor vastlopen, want het werd steeds drukker in de praktijk en ik maakte steeds langere dagen.

Met een baan van 28 uur ernaast met reistijd naar Den Bosch, werd het steeds lastiger vol te houden. Mijn lijf ging protesteren en vertelde mij luid en duidelijk waar ik al 25 jaar te weinig naar heb geluisterd. Nek- en schouderklachten, rugpijn en veel te veel hooi op mijn vork en waardoor regelmatig mijn fluitketel ging fluiten in de vorm van een fikse migraine.

De foto bij deze boom is niet willekeurig genomen. Mijn dochter en ik liepen vanmiddag een rondje door de mooie Tungeler wallen en deze boom viel op vanwege zijn prachtige wortels die blootlagen. Ook mijn wortels zijn na 8 jaar persoonlijke ontwikkeling en 4 jaar opleidingen stevig verankerd in mijn basis.

Dat anker wil ik bij Praktijk Chrit graag zijn. Waar mensen hun eigen wortels weer stevig kunnen laten groeien, om met eigen regie en op eigen kracht positief vooruit te kunnen.

Voel je welkom!

www.PraktijkChrit.nl