Recensies

Client I. na 3 sessies voor PTSS na detentie

Mijn situatie voordat ik bij je kwam. Ik voelde mij slecht in een diepe put, rookte dagelijks jointjes om fysiek en mentale klachten te verminderen. Ik zag het totaal niet meer zitten. De behandelingen die ik bij jou heb gehad ervaar ik positief, tevens leuk en en het heeft mij erg geholpen. Waardoor ik mij nu eigenlijk wel goed voel, ik kan vooruit kijken. Natuurlijk kan ik niet alles uit mijn leven wissen, maar ik denk en ervaar het minder erg als vroeger. De jointjes heb ik al niet meer genomen sinds onze 1e afspraak. (sept. 2020)

Cliënte C. na 2 sessies voor onverwerkt trauma en rouw na zelfdoding dochter

De situatie voordat ik naar je toe kwam was dat ik een beetje wegzakte in verdriet en depressie voelde. Toen ik jou zag wist ik dat jij me kon helpen, het voelde goed en tijdens ons eerste gesprek voelde het fantastisch…
Een hartelijke warme vrouw die mij uitlegde hoe ik mijn pijn/verdriet kon ombuigen naar iets moois.
Het gaat nu goed met mij en kan beter omgaan met mijn emotie.
Bedankt voor deze mooie ervaring! (sept. 2020)

Cliënte M. na een traject van 5 sessies voor onverwerkt verleden echtscheiding en verdriet
Voordat ik bij jou kwam, had ik veel slapeloze nachten en zat mijn hoofd vol. Loslaten is nooit mijn sterkste kant geweest, en dit zorgde ’s nachts voor een heleboel gepieker en weinig helpende gedachtes. Na mijn eerste behandeling heb ik  geen slapeloze nachten meer gehad!!! 

Na een aantal behandelingen was mijn hoofd opgeruimd en had ik mijn energie weer terug. Sindsdien merk ik dat het me ook beter lukt om met enige afstand en minder emotie naar dingen om mij heen te kijken. Dit betreft dingen waar ik geen invloed op heb, zoals de keuzes die mijn zoons maken en waar ik moeite mee heb.

Tijdens de vakantie heb ik mogen ervaren dat ik de MatriXmethode bij mezelf kan toepassen. Heerlijk om de regie weer in eigen handen te hebben, maar mocht het nodig zijn, dan is een belletje naar jou heel makkelijk, want je bent een toppertje!!!

Nogmaals bedankt Chrit. (aug. 2020)

Cliënt R. na een traject van 6 sessies voor onverwerkt verleden, verlies en rouw

Toen ik de eerste keer kwam voelde ik mij meteen op mijn gemak. Wel was ik een beetje sceptisch omdat ik voorheen mindere ervaringen had gehad met mijn hulpvraag.

Tijdens het traject zelf had ik constant het gevoel dat ik serieus werd genomen en in mijn waarde werd gelaten en dat ik mijzelf kon en mocht zijn. Wat ik heel goed van jou vond was dat je soms ook goed “door me heen prikte”, als ik probeerde heftige thema’s te omzeilen. Daarbij hield je wel rekening met wat ik op dat moment aankon. De MatriXmethode werkte voor mij goed.

Ik heb nu na dit traject geleerd dat het altijd goed is om emotionele problemen aan te pakken in plaats van ze weg te stoppen. Het is wel pijnlijk maar uiteindelijk ga je er niet dood aan en kun je verder met je leven. Ik heb in ieder geval handvaten gekregen om ook in de toekomst met eventuele obstakels om te gaan.

Dankjewel voor de hulp en ik wens je veel succes met je praktijk. (mei 2020)

Cliënte J. na een traject van 5 sessies voor onverwerkt verleden, spanning en stress.

Fan van de MatriXmethode!

Nadat iemand vorige week een oproep plaatste te reageren op een artikel over ervaringen met (praat)therapie in Trouw deed ik dat ‘even vlug’. Er kwam automatisch een standaard mail die niet de indruk wekte dat er veel te verwachten was.. Blijkt de inzending vandaag toch in Trouw te staan!

O.a. het stukje over dat je niets hoeft te vertellen over het probleem is door de redactie weggelaten, maar ik hoop dat Trouw veel mensen heeft bereikt vandaag. De onderwerpregel van mijn mail aan Trouw was overigens ‘Praattherapie? Nee, bedankt!’

De meest recente inzet van deze bijzondere MatriXmethode was voor mij door Praktijk Chrit. Nog altijd blij mee.

25 April 2020

Cliënte S. na 3 sessies, voor onverwerkt verleden en angst voor de toekomst, waarvan 2 via videobellen:
Hoe was de situatie: Laagzelfbeeld. Angst voor toekomst.
Hulp ervaren: Op een hele duidelijke fijne rustige manier.
Situatie nu: Knopen durven doorhakken. Veel meer rust & vertrouwen gekregen. Een manier gevonden om er mee om te gaan. Voel me sterker!
Geniet van de zon vandaag. Heel erg bedankt voor alles! (april 2020)

Moeder van meisje van 15 die vastliep vanwege ernstig zieke moeder en dwangmatig en obsessief gedrag vertoonde. Na 2 sessies kwam er een berichtje: “Hoera! Ze is haar gymtas vergeten!” Na 4 sessies heeft haar dochter weer de regie. Reactie van haar moeder:
“Waar wij als gezin zo blij mee zijn is dat het effectief is. Inmiddels heeft ze zich een keer verslapen en een onvoldoende gehaald. Ondanks dat ze het niet leuk vond, heeft ze zich heel snel hersteld.” (januari 2020)

Cliënte M. 1 sessie voor claustrofobie:
Die tunnel in….
Vanwege mijn chronische ziekte, waarbij ik bij mijn arts aangaf dat het weer achteruit ging, vond zij het noodzakelijk een MRI scan te laten maken. Even dacht ik eraan om terug te krabbelen. Is het echt wel zo erg? Zie ik het goed? Ligt het niet ergens anders aan? Eigenlijk wist ik zeker wel dat het zo erg was, ik het goed zag en het nergens anders aan lag. Maar die tunnel in…

De angst voor die tunnel komt voort uit een eerdere ervaring in een hele smalle tunnel die aan de achterkant dicht en heel smal en lang was. Een aantal jaren geleden moest ik daar op 24 december een scan laten maken aan het einde van de dag. Keurig had ik op het briefje aangegeven dat ik wel wat last had van claustrofobie. Bij aanvang vond ik dat de medewerkster daar weinig aandacht voor had. Het enige wat ze zei was dat ik mijn ogen maar moest sluiten en niet meer opendoen. En dat dan gelukkig maar zo’n 30 minuten…!
Uiteraard deed ik gelijk toch kort even mijn ogen open direct bij het verplaatsten van de plaat de tunnel in. Pure paniek ontstond er bij me. Dat zag de medewerker wel maar wilde waarschijnlijk liever naast haar kerstboom zitten met haar naasten dan naast mij bij die tunnel. Ze zei meteen dat we niet terug konden en dat het nu dan ook wel moest gebeuren. En zo ben ik toch die tunnel in gegaan. In mijn hoofd heb ik het boodschappenlijstje voor het kerstdiner zo’n 700 x doorgenomen. Geen muziek geprobeerd te luisteren want als ik me bedacht dat dit pas liedje 2 was, een liedje gemiddeld zo’n 3 minuten duurt, brak het zweet me al uit want ik moest nog zo lang.

En nu dus weer die MRI. Eerst heb ik nog gevraagd of we niet met zo’n camerapil konden werken. Helaas, daar zou ze niet op zien wat ze ook wel wilde zien dus ik moest toch echt die tunnel in.

Een vorige keer had ik me voorgenomen me maar eens gewoon niet aan te stellen en gewoon te gaan liggen. Wat is nu 20 of 30 minuten in je leven? Dan maar even zweten. Maar dat was me niet zo goed bevallen, ik heb echt zwaar afgezien. Dan nu maar een pilletje waardoor je rustig blijft. Niet blij mee maar de enige optie dacht ik.

Ik besloot Chrit te appen. Ik ben van nature nuchter en ook wel sceptisch ingesteld maar dacht nu dat dit het proberen waard was en wilde dus graag een afspraak bij haar plannen om hier vanaf te komen in de toekomst.
Ik heb haar een berichtje gestuurd en aangegeven dat zoals het de volgende dag moest ik het niet meer wilde. Ze zei gelijk: “ ik bel je vanavond. Op afstand kan ik jou ook helpen”.
Zo hebben wij die avond ruim een uur contact gehad via Skype. Tijdens de behandeling gebeurde er wel van alles bij me maar ik had het gevoel dat het maar steeds bleef. De reactie bij mijzelf werd wel minder maar toch. Had erg mijn best gedaan en hard gewerkt om volle medewerking (ook aan mijzelf) te verlenen maar was toch nog wel sceptisch wat het zou doen de volgende dag. Tot op het laatste moment getwijfeld niet toch zo’n pilletje in te nemen. Toch heb ik bewust geen vervoer meer geregeld en dus moest ik zonder pilletje.

En toen de tunnel…
De weg ernaartoe was nog even spannend en ook het op de plaat gaan liggen, platen op mijn bovenlichaam gelegd krijgen, dan vastgebonden worden en ook nog een koptelefoon op. Langzaam ging de lift omhoog en zag ik het gat waar ik in moest steeds kleiner worden. Toch even benauwd. Toen de medewerkster vroeg of ik er klaar voor was zat er niks anders meer op dan ja zeggen.
Langzaam schoof ik die tunnel in maar gek genoeg gebeurde er niks bij me. Ik beef volledig kalm en onderging het “gewoon”. Ik hoefde niet eens te denken aan de tips die Chrit me nog allemaal had meegegeven. Heb ook mijn ogen tussendoor open gehad. Liever zelfs. En heb bijna genoten van hoe het dus ook kan. Kortom, ben Chrit eeuwig dankbaar hiervoor en zal mijn sceptische houding hierin absoluut bijstellen. Ik gun dit echt iedereen! (december 2019)

Cliënte K. na 4 sessies voor onverwerkt verleden en dreigende burn-out:
Mooie woorden. Fijn ook dat mijn gevoel erbij klopt. Heb echt stappen gezet. Thuis is de nieuwe functie ook besproken en ik heb alle steun ontvangen. Ik heb er gewoon zin in mezelf verder te gaan ontwikkelen. Benieuwd naar de komende periode, ik kijk er gewoon écht naar uit! Ik ga er mijn eigen mooie kunstwerk van maken. Bijzonder toch, dat die mogelijkheid er is. Om het naar mijn hand te gaan zetten.
We houden contact. Want de MatriXmethode zal een plek gaan krijgen. Ik heb een lange adem. Mij krijgen ze niet klein! (november 2019)

Cliënte E. na 3 sessies voor het omgaan met de echtscheiding:
Ja…Ik ben gisteren verhuisd. Chaos, heel veel regelen, plus de zitting die heel dichtbij komt. Heel veel confrontaties alweer. 
• Voor dat ik bij jou kwam was mijn hoofd vol, kon niet slapen en was ik constant met de situatie bezig.
• Je hebt mij geweldig geholpen. De gesprekken met jou waren heel prettig.Samen hebben we aan het “opruimen” van mijn hoofd gewerkt, eerst vond ik het heel moeilijk, ik was heel emotioneel. Door jou heb ik veel een plekje gegeven, hoofd opruimen doe ik nog steeds iedere avond. Dat doet me goed!
• Aangezien de situatie vind ik het toch dat het “goed” gaat. Ik maak heel vaak gebruik van het gene ik bij jou geleerd heb.
Groetjes E. (oktober 2019)

Cliënte C. na 3 sessies voor opvliegers en rood worden in gezelschap:
Ik vond het erg prettig bij jou, ik voelde me erg welkom en ’t was ‘gezellig’.
Mijn klacht van de opvliegers zijn dankzij de mineralen nu een stuk minder, dus daar ga ik zeker mee door. Ik drink ze nu met water door de dag heen. Dat is veel sneller gedaan.
Het rood worden/ onzeker is ietsje minder maar mag nog wel verbeterd worden. 
Op zich gaat ’t goed, door minder last te hebben van opvliegers kan ik ook wat beter slapen. Ook scheelt t dat de warme nachten nu voorbij zijn. Nogmaals bedankt. (oktober 2019)

Cliënt Z. na 3 sessies voor het omgaan met angsten en depressie en slaapproblemen:
* Ik had weer langere tijd slaapproblemen en slikte daarvoor medicatie. Het maakte me onzeker en zat daardoor in een negatieve spiraal. De angst overheerste zo van… komt het nog wel goed, dus weinig zelfvertrouwen. Dingen in mijn leven die ik heb meegemaakt komen dan onder een vergrootglas te staan, wat weer averechts werkt, alles blijft in je hoofd rondcirkelen.
* Ik heb je hulp als zeer kundig ervaren. Een goed luisterend oor en heb veel gehad aan de “opruim methode in je hoofd”, wat ik indien nodig toepas. Ik ben me nu meer bewust van mezelf, hoe ik me voel. Veel alerter en mijn grenzen op tijd aangeef.
* Het gaat gelukkig goed met mij. Ik heb helemaal geen medicatie meer en mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Beide benen op de grond en minder prikkelbaar, laat me niet zo gauw meer gek maken. Ik ben rustiger in mijn hoofd en geef duidelijker aan wat ik niet en wel wil. Ik ben ook begonnen met een paar keer in de week mediteren wat voor mij ook wel goed doet. 
Chrit, ik wil je bedanken voor alles en met name een pluspunt dat ik binnen een paar dagen bij je terecht kon. Dat is erg prettig wanneer je je echt niet goed voelt. dat geeft weer houvast. Je ben een warm lief persoon en wens je heel veel succes met je praktijk, ga zo door 🌹🌹🌹
Liefs Z. (okt. 2019)

Cliënt D. na een sessie voor het ontladen van fragmenten die haar kernwaardes raakten:
Ik vond het een hele interessante sessie gister… de criticus in mij denkt dan fijn dat ik het nu zo voel maar even morgenvroeg af wachten haha.. Maar ook vanochtend voelde de situatie/herinnering heel anders dan voor de sessie. Heel erg bedankt! (juni 2019)

Cliënt R. na 4 sessies voor het omgaan met angsten en paniekaanvallen:
Beste Chrit, ik heb de afgelopen week nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat ik kan stoppen met de therapie. Ik heb mijn angsten onder controle en ervaar rust in mijn hoofd. Ik wil je ontzettend bedanken voor je hulp het heeft me veel gebracht. Mocht ik weer gaan ervaren dat ik het nodig heb kom ik zeker weer bij je terug. Heel erg bedankt voor alles! Groetjes R. (april 2019)

Ouders van een 13-jarige jongen met faalangst na 3 sessies:
Wij als ouders en P. willen je graag bedanken voor al je hulp. We hebben jouw verslag zorgvuldig doorgenomen en vonden het fijn om te zien, dat alles een plekje heeft gekregen en dat je elk punt waar P. mee zat hebt behandeld. We stellen het zeker op prijs dat je ons advies geeft m.b.t het handelen, indien P. een onvoldoende haalt voor een bepaald vak. We hebben ook gezien dat hij door de sessies veel sterker, meer zelfvertrouwen en vrolijker is geworden.
Voor hem en voor ons is het werkelijk een verandering en een ontlading. We houden je zeker op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Mocht het nodig zijn, dan zal ik zeker contact met je opnemen.
Nogmaals bedankt voor alles! (maart 2019)

Cliënt A. na 1 sessie voor boosheid jegens narcistische moeder:
Ik heb met verbazing gemerkt dat ik anders aankeek tegen mijn moeder. Vervelende uitspraken raken me niet meer en geen verwachtingen meer, dus ook geen teleurstelling dat ze nooit worden vervuld. Ik betrek dingen niet meer op mezelf. Ik heb haar goedkeuring niet meer nodig. Het kadootje aan het eind helpt daar ook bij: goed voor mijn zelfvertrouwen en mijn eigenwaarde!

Dus na al die jaren worstelen lijkt er fundamenteel iets veranderd te zijn. Ik kan het haast nog niet geloven en blijf er maar over nadenken! Ik ga proberen andere issues  zelf op deze manier aan te pakken. Mocht dat niet lukken, dan kom ik graag nog eens terug!
Duizend maal dank voor jouw hulp en aandacht!!! (maart 2019)

Cliënt M. na een sessie hoofdopruimen en ontladen van 2 nare ervaringen:
Ik heb een sessie hoofd opruimen bij Chrit mogen volgen. Mijn hoofd zat vol en het was er een grote chaos. Chrit heeft me geholpen orde in de chaos te scheppen en het op te ruimen. De methode die zij daarvoor gebruikt is er een waarop je elke dag kunt terugvallen en toepassen. Het heeft me rust en een geordend hoofd opgeleverd waar ik nog elke dag plezier van heb! Ook mijn (puber)dochter is bij Chrit geweest en ook zij plukt er de vruchten van! Bedankt Chrit! (jan 2019)

Een collega MatriXpractitioner na een sessie voor de spanning in haar kaken:
Herken je dat, spanning in je kaken of kaakspieren?

Het is iets wat ik al jaren doe; mijn tanden op elkaar klemmen, geheel onbewust. Het zal vast ergens zijn ontstaan…en als ik zo terug denk, is dat jaren geleden geweest. In de tijd dat ik met een whiplash thuis zat en compleet mijn eigen regie kwijt was. Dat gaf veel spanning. Daar ben ik met het klemmen van mijn kaken begonnen.

Hoe leuk is het dan om daar zelf op geMatriXt te worden door een collega. Om zelf opnieuw de kracht van de #MatriXmethode te ervaren. Zo praktisch!
De ellende zat echt in mijn kaken direct boven mijn tanden. Zo had ik dat daarvoor niet beleefd. Maar op dat moment wist ik dat gewoon, kwam mijn onderbewuste naar boven.

Ik ZAG hoe het eruit zag. En ik kon het repareren en MAKEN zoals ik het graag wilde hebben. Het voelt los! Nu nog steeds. En als ik ’s avonds in bed lig, staan mijn tanden niet meer op elkaar geklemd. Nee, ik voel ontspanning…heerlijk…ik wist eigenlijk niet meer hoe dat voelde.

Dat is het fijne van je collega’s ontmoeten, van intervisie en bijscholing. Onze eigen gedoetjes pakken we ook meteen aan. Mooi om zelf de krachtige en effectieve werking steeds te mogen blijven ervaren.
En heerlijk om het op te ruimen, in je hoofd, je angsten en trauma’s maar ook pijntjes in je lijf (zonder medische oorzaak). (jan 2019)

Cliënt Patricia na traject E.E.N®-therapie en MatriXmethode:
Praktijk Chrit is een prima plek om op een kundige, rustige en authentieke manier gehoord en geheeld te worden. Jarenlang ben ik voor mijn gevoeligheid behandeld met medicatie en sinds ruim 2 jaar heb ik niets meer nodig om in balans te blijven. Niettemin is een regelmatige check UP voor iedereen goed, ik heb 5 behandelingen bij Chrit mogen ontvangen en samen zijn we met verschillende technieken en onderzoeksmethoden erin geslaagd om nóg meer stabiliteit te brengen in mijn leven als zéér hooggevoelige persoon. Gesprekstechnieken die me inzichten hebben gegeven waardoor bescherming voor prikkels van mijn omgeving, mijn eigen vastgeroeste denkpatronen (met behulp van MatriX Methode) mochten gezien worden en disbalans is verdwenen als sneeuw voor de zon. Mijn dank is groot! (dec 2018)

Cliënt N. na sessie hoofdopruimen MatriXmethode:
Dank je wel, het helpt me echt om weer in mijn kracht te komen!!! (nov 2018)

Cliënt O. na sessie hoofdopruimen en toepassing MatriXmethode voor een trauma:
1 dag na behandeling: ja hoor! File gehad op de weg naar huis, maar prima in ’t hoofd. Sterk gedroomd, maar geen akelige dingen gelukkig. Beetje onwennig nu nog, het gaat allemaal langzamer in mijn hoofd nu. Prettig hoor😊 😊 😊  Dank je wel.

1 week na behandeling: Hey Chrit, tovervrouw, het heeft heel goed geholpen. Geen nachtmerries meer gehad en veel rustiger en gecontroleerder. 😘 ♥ dank je wel xxx
(nov 2018)

Cliënt W. over haar traject:
Lieve Chrit. Vijf maal mocht ik door jou gecoacht worden, in een ontspannen sfeer. Heb veel geleerd van jou, zeker door de MatriXmethode. Ik slaap beter en sta daardoor uitgeruster op. Voel me hierdoor energieker en ben zelfverzekerder. Wens je heel veel succes met de afronding van je studie en een succesvolle start met je Praktijk Chrit (nov 2018)

Cliënt C. na 2 sessies voor vliegangst:
Eerlijk is eerlijk, het waren 2 perfecte vluchten zonder turbulentie, maar aan het raampje had ik nog nooit gezeten en zeker geen filmpje gemaakt. (Ik kreeg een prachtig filmpje toegestuurd die ze maakte tijdens de landing) (okt 2018)

Cliënt C. over sessie van een trauma:
Heel apart maar heb een hele rustige week gehad. Zelfs maandag had ik op school een gesprek moeten voeren voor de klas wat ik echt vervelend vind… de techniek erbij gepakt en het gaf me zoveel rust! Op het werk ben ik weer vrolijker en rustiger vanbinnen! Tot nu toe gaat het goed!😊  (okt 2018)

Cliënte W. over sessie MatriXmethode voor claustrofobie en sessie E.E.N.®️therapie:
Hallo Chrit, ik vond je manier van werken rustig en ontspannen. Heb het als heel positief ervaren. Verbaast over het diep raken wat betreft mijn broer. Het toilet bezoek …en de lift voelt in ieder geval al ontspannender. Super bedankt 😘 (aug 2018)

Cliënte C. over haar telefonische sessie MatriXmethode voor vliegangst:
Ik zat altijd met klamme handjes en wat buikpijn in het vliegtuig. Deze keer niet meer, bedankt Chrit! De vakantie was helemaal top. (aug 2018)

Cliënte C. over haar telefonisch consult:
Chrit heeft me enorm goed geholpen om van mijn angst om misselijk te worden in een vliegtuig af te helpen. Hier heb ik altijd last van gehad, maar door de therapie die Chrit heeft toegepast bij mij, ben ik de afgelopen keer dat ik ging vliegen, helemaal niet misselijk geworden! Heel erg bedankt. (juli 2018)

Cliënte R. over een sessie hoofd op ruimen, trauma verwerking en waarden hiërarchie volgens de MatriXmethode:
Ik had mijn hoofd al eens eerder opgeruimd, maar ik merkte dat ik het toch net iets anders wilde inrichten nu. Nog meer overzicht en een heerlijk opgeruimd hoofd. Mijn nare ervaring was al zo lang geleden, en ik dacht dat het me niet zoveel meer deed, maar er bleken toch nog wel wat negatieve plaatjes, geluiden en gevoel te zitten. Die zijn nu echt helemaal onttriggerd. De waarden hiërarchie was heel mooi om te doen. Nu begrijp ik pas waarom familie voor mij zo belangrijk is. Ik hang het briefje aan mijn spiegel, zodat ik ‘m nog vaak kan teruglezen. Dankjewel! (juni 2018)

Cliënte M. over een sessie hoofd opruimen en trauma verwerking met de MatriXmethode:
Bizar! Het voelt echt licht. Ik heb weer ruimte in mijn hoofd. Mijn beleving bij de nare ervaring gaf ik op een schaal van 0-10 een 8 en is nu gereduceerd tot 0. Binnen 15 minuten. Ik dacht echt dat ik het plaatje van die ervaring als een positief plaatje had opgeslagen, maar dat bleek toch niet zo te zijn. Nu is het plaatje gewist en heb ik er een heel ander plaatje neergezet. Het nare gevoel bij mijn keel en borst èn het vervelende geluid bij mijn oren is weg! Weird…..maar wel heel fijn! (juni 2018)

Cliënte P over een regressie sessie E.E.N.®Therapie:
Chrit behandelt met veel Liefde en Knowhow en bekijkt de Mens in de persoon… bij binnenkomst voel je het direct, hier straalt LICHT. Dankjewel!
(april 2018)

Cliënt P. over behandeling Quantum Touch:
Ik had ontzettend last van mijn rug. Zo erg dat mijn bovenlijf ten opzicht van mijn billen behoorlijk scheef stond. Mijn vriendin vertelde mij over Chrit en dat zij misschien kon helpen. Ze kwam bij ons thuis en na 10 minuten behandelen met haar handen op mijn heupen, stond ik alweer bijna recht. Na nog eens 10 minuten kon ik weer makkelijk opstaan en gaan zitten en deed lopen al veel minder pijn. Wat een opluchting. Het leek wel een wonder. Een paar dagen later heeft ze me nog een keer behandeld, omdat ik nog wat doorstralingspijn voelde in mijn been, maar daarna was de pijn volledig weg! Een half jaar later heb ik haar nog een keer nodig gehad, toen ik weer last van mijn rug kreeg en we op het punt stonden een weekend weg te gaan. Weer kwam Chrit en na 10 minuten was ik weer ok! We hebben van een geweldig weekend kunnen genieten.
(maart 2017)