Werkwijze

Begeleiding en coaching bij levensvragen

We maken kennis tijdens een eerste afspraak. We kijken samen of we tot de kern van jouw hulpvraag kunnen komen en als we beiden de stap willen zetten om aan de slag te gaan dan gaan we verder in gesprek. De basis is vertrouwen en veiligheid. In dit eerste gesprek komt er al veel waardevolle informatie aan bod, zowel voor jou als voor mij. Hierop baseren we de vervolgafspraken.

E.E.N.®-Therapie

cropped-EEN_logo


Tijdens een consult van 1,5 uur ga ik met diverse meetmethodes na waar er blokkades en eventuele mineralen en/of vitaminen tekorten zijn. Vaak zijn hier al verbanden te leggen met jouw thema’s.

De ene keer volgt een voedingsadvies, de andere keer een energetische behandeling of geleide meditatie. Soms is een vergeving sessie, regressiesessie of MatriXmethode de juiste aanpak. En dit altijd op een liefdevolle en zachte wijze.

Energetische behandelingen vinden plaats op een behandeltafel, waarbij je alleen je schoenen hoeft uit te trekken.

Als extra ondersteuning nodig is kan er ook gekozen worden om een complex te maken van de E.E.N.®-Energetica of Bachbloesem remedies. Een andere keer is het zaak om eerst je fysieke tekorten aan te vullen met bijvoorbeeld Schüssler celzouten of vitaminen.

Een volgend consult zal maximaal 1,5 uur duren.

IMG_2853

E.E.N.®-Energetica en Bachbloesems

MatriXmethode

Volwassenen: Vind je het moeilijk of vervelend om over de inhoud van je problemen of trauma’s te praten? Geen probleem. Ook dàn kan ik je helpen. Je kunt bij mij namelijk ook terecht voor de ©MatriXmethode. Heb je een vol hoofd, emotionele problemen, angsten en/of trauma’s?
De MatriXmethode werkt snel en doeltreffend. En zonder dat jij over de inhoud van je probleem hoeft te vertellen, als je dat niet wil. Mooi toch? En wie wel graag wil vertellen, mag dat natuurlijk altijd doen. Ik kan goed luisteren.


Kinderen: Heb je een kind met een pestverleden op school, faalangst, angst voor dieren, of onverwerkte emoties? In een traject van minimaal 3 sessies, waarin we het hoofd opruimen, nare ervaringen ontladen en jouw kind leert hoe hij of zij zelf de regie houdt, gaan ze vol zelfvertrouwen weer de deur uit.

Meer informatie over de MatriXmethode en een gratis digiboek downloaden? Ga naar www.jameerweten.nl. 

Praktijk Chrit