Werkwijze

E.E.N.®-Therapie

cropped-EEN_logo


Tijdens een eerste consult van 1,5 uur ga ik met diverse meetmethodes na waar er blokkades en eventuele mineralen en/of vitaminen tekorten zijn. Vaak zijn hier al verbanden te leggen met bepaalde thema’s. Door met elkaar in gesprek te gaan, komen we samen tot een rode draad en kunnen we starten met behandelen. De ene keer is dat een voedingsadvies, de andere keer een energetische behandeling of geleide meditatie. Soms is een vergeving sessie, regressiesessie of MatriXmethode de juiste aanpak. En dit altijd op een liefdevolle en zachte wijze.

Energetische behandelingen vinden plaats op een behandeltafel, waarbij je alleen je schoenen hoeft uit te trekken.

Als extra ondersteuning nodig is kan er ook gekozen worden om een complex te maken van de E.E.N.®-Energetica of Bachbloesem remedies. Een andere keer is het zaak om eerst je fysieke tekorten aan te vullen met bijvoorbeeld Schüssler celzouten of vitaminen.

Een volgend consult zal maximaal een uur duren.

IMG_2853

E.E.N.®-Energetica en Bachbloesems

Logo-MatriXmethode-RETINA

MatriXmethode

Volwassenen: Vind je het moeilijk of vervelend om over de inhoud van je problemen of trauma’s te praten? Geen probleem. Ook dàn kan ik je helpen. Je kunt bij mij namelijk ook terecht voor de ©MatriXmethode. Heb je een vol hoofd, emotionele problemen, angsten en/of trauma’s? De ©MatriXmethode werkt snel en doeltreffend. En zonder dat jij over de inhoud van je probleem hoeft te vertellen, als je dat niet wil. Mooi toch? En wie wel graag wil vertellen, mag dat natuurlijk altijd doen. Ik kan goed luisteren.

IMG_2271

Kinderen: Heb je een kind met een pestverleden op school, faalangst, angst voor dieren, of onverwerkte emoties? In een traject van miminaal 3 sessies, waarin we het hoofd opruimen, nare ervaringen ontladen en jouw kind leren hoe hij of zij zelf de regie houdt, gaan ze vol zelfvertrouwen weer de deur uit.

Of heeft je kind moeite met de tafels, taal of lezen en wil je hem of haar helpen om te leren HOE te leren. Meestal zijn er niet meer dan 3 sessies nodig. Met deze methode kun je jonge kinderen met hun zelfbedachte strategie leren hoe ze alle informatie kunnen onthouden en opslaan en nòg belangrijker, weer terug kunnen vinden. Zo wordt leren weer leuk!

Als je wil kun je via het MatriXleerplein ook thuis zelf aan de slag. Kijk hiervoor op www.matriXleerplein.nlEr zijn online-trainingen voor taalproblemen, rekenproblemen, klok/kalender leren en rust in je hoofd, die je zelf of samen met je kind kunt doen. Met de code Chrit ontvang je 10% korting op de module van je keuze.

Meer informatie over de MatriXmethode en een gratis digiboek downloaden? Ga naar www.jameerweten.nl. 

Praktijk Chrit