Werkwijze

Begeleiding en coaching bij levensvragen

We maken kennis tijdens een eerste afspraak. We kijken samen of we tot de kern van jouw hulpvraag kunnen komen en als we beiden de stap willen zetten om aan de slag te gaan dan gaan we verder in gesprek. De basis is vertrouwen en veiligheid. In dit eerste gesprek komt er al veel waardevolle informatie aan bod, zowel voor jou als voor mij. Hierop baseren we de vervolgafspraken.

We nemen samen jouw levensloop door met gebruik van diverse werkvormen. Er komen hierdoor steeds meer kernwaarden, onvervulde behoeftes, overlevingsstrategieën en beschermingsmechanismen op tafel en word jij je bewust van jouw onbewuste patronen en strategieën. Ook eventuele trauma’s worden helder.

Door de negatieve gebeurtenissen van hun emotionele lading te ontdoen en strategieën die niet meer nodig zijn om te buigen naar nieuwe, ontstaat er ruimte voor nieuwe keuzes. Dat gaat met vallen en opstaan. Proefvluchtjes inclusief crash, noem ik dat.

Om jezelf echt tot in de kern te leren kennen en je ware potentie tot bloei te laten komen, maak ik vooraf altijd de numerologie op basis van jouw geboortedatum. Later in het traject gaan we ook in op jouw unieke Human Design chart.

Human Design

Human Design is een synergie van westerse wetenschappen: kwantumfysica, genetica, biochemie, esoterische wijsheid, Chinese I Tjing, astrologie, kabbala en de hindoechakra leer. Wij westerlingen beschouwen dit soms als iets zweverigs, maar als je wieg in China, India of het Midden-Oosten had gestaan, zou je daarmee zijn opgegroeid. Ik moedig je aan om een ​​open mind te houden.

Alles om ons heen, ook de mens, bestaat uit energie. De kwantumfysica is hierin geïnteresseerd sinds de ontdekking van Einstein. Planeten zenden neutrino’s uit, kleine boodschappers (waarvan de ontdekking in 2002 de Nobelprijs voor natuurkunde won). Deze informatiedragers staan ​​24 uur per dag met ons in contact als een kleine botsing en dit beïnvloedt ons vanaf de conceptie. Gebaseerd op de positie van de planeten bij jouw geboorte, kan ik je blauwdruk berekenen, welke neutrino’s jou troffen toen jij geboren werd.
Deze afdruk is jouw “vingerafdruk” en vormt je persoonlijke handboek. Een handleiding over hoe je eenvoudig kunt creëren wat je maar wilt in deze wereld, zoals relaties, projecten en missies. Het is de interface tussen jou, de fysieke vorm van deze wereld en het kwantumveld waarin de hele schepping verschijnt.

E.E.N.®-Therapie

cropped-EEN_logo


Indien nodig ga ik met diverse meetmethodes, o.a. pendel, biosensor of polsdiagnostiek na waar er blokkades en eventuele mineralen en/of vitaminen tekorten zijn. Ook hier zijn vaak verbanden te leggen met jouw thema’s.

Soms kan het nodig zijn deze aan te vullen met Schüssler Celzouten. De andere keer een energetische behandeling of geleide meditatie. Soms is een vergeving sessie, regressiesessie of MatriXmethode de juiste aanpak. En dit altijd op een liefdevolle en zachte wijze.

Als extra ondersteuning voor jouw proces kan er ook gekozen worden om een complex te maken van de E.E.N.®-Energetica of Bachbloesem remedies.

Een volgend consult zal telkens 1,5 uur duren.

IMG_2853

E.E.N.®-Energetica en Bachbloesems

MatriXmethode

Volwassenen: Vind je het moeilijk of vervelend om over de inhoud van je problemen of trauma’s te praten? Geen probleem. Ook dàn kan ik je helpen. Je kunt bij mij namelijk ook terecht voor de ©MatriXmethode. Heb je een vol hoofd, emotionele problemen, angsten en/of trauma’s?
De MatriXmethode werkt snel en doeltreffend. En zonder dat jij over de inhoud van je probleem hoeft te vertellen, als je dat niet wil. Mooi toch? En wie wel graag wil vertellen, mag dat natuurlijk altijd doen. Ik kan goed luisteren.

Meer informatie over de MatriXmethode en een gratis digiboek downloaden? Ga naar www.jameerweten.nl. 

Praktijk Chrit