Contact

Praktijk Chrit

Update 06-04-2023: Op dit moment is het erg druk in de praktijk. De wachttijd is op dit moment zo’n 4 á 5 weken om een nieuw traject te kunnen starten. Dank voor je begrip.

Praktijk voor lichaamsgerichte psychosociale zorg en Natuurgeneeskunde
Chrit Werdmölder-Smeets BZC® – Praktijk Chrit

MatriXpractitioner en -trainer
E.E.N.®-Therapeut

Praktijkadres:
Moeselschansweg 16
6005 NA  Weert

KvK nr.: 73776718
AGB code Praktijk: 90065956
AGB code Chrit Werdmölder-Smeets: 90106724
RBCZ Licentie nummer: 190584R
Aangesloten bij beroepsvereniging C.A.T. (CAT vergoedbaar), CK (Complementaire Kwaliteitstherapeuten)
CAT-therapeut nummer: CM1902-04-02-19 level 5
CK-therapeut nummer: CK1902-04-02-19

Wil je meer informatie of een afspraak maken? De praktijk is toegankelijk voor minder validen. Ik maak gebruik van een intakeformulier. Hiermee vraag ik bij jou voorafgaand aan de afspraak je persoonlijke gegevens en informatie op over je klachten en je voorgeschiedenis in het kort.
Als wij een afspraak maken, gaan we met elkaar een behandelovereenkomst aan, waarin duidelijk staat wat je van mij mag verwachten. Je kunt hieronder het intakeformulier en behandelovereenkomst vast inzien. De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur. Er is geen avondopenstelling.

Bel mij gerust op 06 – 42 86 42 58 en spreek een bericht in. Ik bel je zo snel mogelijk terug. Een whatsapp of sms mag natuurlijk ook.

Online inplannen van een (bel) afspraak kan ook, via:
Belafspraak van 15 minuten voor meer informatie of het maken van een 1e afspraak: https://calendly.com/praktijkchrit/15min

Wil je liever per mail informeren of een afspraak maken, vul dan onderstaand contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Praktijk Chrit gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Hoe we dat doen? Lees hiervoor ons Privacystatement.

Prestatiecodes:

24513 Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 

24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde

De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code.

SNRO SA.13.01.30.5514.02 Registeropleiding E.E.N.®-therapie (HBO)

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/.

Praktijk Chrit