Goeie stof!

Afgelopen donderdag mocht ik bij de open avond van Goedstof mijn verhaal doen over de MatriXmethode. Een half uur, waarin ik vertelde over waarom en hoe deze techniek voor het verwerken en ontladen van angsten, trauma’s, emoties en volle hoofden werkt. Er kwamen heel veel goede vragen uit het publiek, die ik kon beantwoorden met even zoveel voorbeelden uit de praktijk. Wat was dit leuk om te doen! Dank Anne en Nicole voor deze mogelijkheid.

Op woensdag 9 oktober kun je meedoen met de workshop ‘Rust en ruimte in je hoofd’ waarin ik je in 2,5 uur leer hoe je de chaos in je hoofd kunt reorganiseren en opruimen en hoe je het voor de rest van je leven zo kunt houden. Het resultaat is blijvend en piekeren en wakker liggen verleden tijd. Voel je welkom!

Link naar dit event op Facebook:

https://www.facebook.com/events/2358446434474692/?ti=icl

Aanmelden kan via goedstof@desoosweert.nl