Geslaagd!

Na 3 hele intensieve jaren met 7 modules E.E.N.®-therapie, de modules HBO MBK Anatomie en MBK Pathologie, HBO Psychosociale Basiskennis en Psychpathologie, uitgebreide EHBO en 14 examens, een stapel huiswerkopdrachten, een thesis ‘ADHD en voeding’, een scriptie over ‘leven, ondanks jeugdtrauma’ , een stage én een héleboel (proef)cliënten verder, ben ik KLAAR!

Tenminste, voor de Registeropleiding Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut dan. Ik ben nog niet uitgeleerd hoor. Er is nog zo veel meer wat ik wil ontdekken en leren en toepassen.

Maar voorlopig even een versnellinkje minder. De eerstvolgende Masterclasses staan alweer gepland voor juli, augustus en september. En ik ben nog een online-cursus aan het doen, maar daarover later meer.

Nu eerst even lekker aan de borrel en genieten van het afsluiten van dit traject. Ik ben een blij en dankbaar mens! 🙂

Proost!