Dagje meelopen bij de training MatriXmethode

Wat een gave inspirerende dag had ik gisteren. Deze week worden er weer 17 nieuwe matriXcollega’s getraind door Ingrid Stoop. Deze keer in Horn en dus voor mij vlak in de buurt. Of ik een dagje wilde komen meelopen als mentor en begeleider? Ja, graag! Mooi om tijdens de oefensessies mee te kunnen kijken en tips en feedback te mogen geven. En ook heel gaaf om te mogen ervaren hoe het is om voor een groep te mogen vertellen over waar ik zelf zo enthousiast over ben. Gisteravond gaf Ingrid ook nog een informatieavond voor HBO professionals uit de hulpverlening over de MatriXmethode. Spontaan mocht ik ook daar heel even voor de groep vertellen over met welke problemen cliënten de weg naar mijn praktijk vinden. 40 nieuwsgierige en kritische mensen uit het onderwijs, hulpverlening en zelfs een Arboarts mochten enkele live-coachings door Ingrid meemaken. Een mooie avond, met veel informatie voor deze mensen en nieuwe contacten. Enkele van hen zal ik nog terugzien in mijn praktijk of telefonisch contact mee hebben als zij meer informatie willen van iemand uit de praktijk. En dat doe ik natuurlijk graag. De wereld moet het weten!

Net voordat de avond van start ging, kwam een MatriXcollega in spé naar mij toe of ik misschien haar schoonzus even kon helpen, want zij had een knallende hoofdpijn en de avond moest nog beginnen. Natuurlijk liep ik even mee en we gingen even buiten op een terrasstoel zitten. Ze had het gevoel alsof er een paar priemen boven haar oog zaten te steken. Ik stelde haar een aantal MatriXvragen en binnen 5 minuten had zij zelf met haar eigen oplossing haar hoofdpijn laten verdwijnen. Ze was verbaasd. Ik inmiddels niet meer, maar die opgeluchte blije gezichten na een coaching blijft goud waard! Aan het einde van de avond vroeg ik haar nog even hoe het met haar hoofdpijn was. “Weg! en weggebleven! Bijzonder dit!”

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is met deze krachtige methode? Zoals het oplossen van mentale problemen, angsten, trauma’s, psychosomatische pijnklachten en volle hoofden? Kijk voor meer informatie op http://www.PraktijkChrit.nl of http://www.matrixmethodeinstituut.nl.

Voel je welkom!