Afstuderen!

334.jpg

Hij is de deur uit! Mijn aanmelding voor de afstudeermodule die in juni van start gaat! Spannend! Het 2e deel van dit jaar zal ik daar dus lekker druk mee zijn. Schrijven van een scriptie, stage lopen én veel cliënten behandelen en documenteren. Alles wat ik nodig heb om aan de slag te kunnen als E.E.N.®Therapeut heb ik nu in mijn rugzakje.
Dus: Zit je even niet zo lekker in je vel? Heb je last van oude ervaringen? Voel je nog steeds verdriet of boosheid over gebeurtenissen die al lang geleden zijn, maar je niet kunt loslaten? Of sta je voor een moeilijke keuze of beslissing? Heb je lichamelijke klachten, waar je in het reguliere circuit niet verder mee komt, of waar je maar mee moet leren leven? Of heb je gewoon behoefte aan een behandeling om lekker te ontspannen?

De komende tijd zijn de vrijdagen mijn praktijkdagen. Zie mijn contactpagina voor info.

Voel je WELKOM!

 

Afbeelding: Designed by Freepik