MatriXmethode

schema

Vandaag de 1e dag van de cursus voor gecertificeerd MatriXcoach. De meest doeltreffende methode om binnen 1 of 2 sessies voor altijd verlost te zijn van angsten en trauma’s, de chaos in je hoofd op te ruimen en opgeruimd te houden, en voor kinderen héél belangrijk: leren HOE te leren. En het mooiste van deze methode is dat je niet je hele verhaal hoeft te vertellen of op te rakelen. Sterker nog, liever niet zelfs.

Zaterdag 16 juni doen we de Masterproof en coachen we gratis 2 x 45 minuten iemand die mee wil gaan in de ochtend of middag (Roermond). Dus heb je nog altijd last van een trauma of angst en wil je daar graag vanaf? Of ben je klaar met de chaos in je hoofd? Neem contact met me op via een persoonlijk berichtje of vul het formulier op de website. Voel je welkom!

Voor meer info over de MatriXmethode kun je de website van Ingrid Stoop bezoeken: www. MatriXmethode.nl

Oplossen en voorkomen van mentale problemen zoals:

– Leerproblemen

– Trauma’s, PTSS

– Angsten (voor tandarts, dieren, vliegangst, examenangst, hoogtevrees etc.)

– Onverwerkte emoties

– (Pijn)klachten zonder medische oorzaak

– Vol hoofd

Er zijn slechts 1 of 2 interventies nodig om voor altijd verlost te worden van een probleem. Ook problemen die al jaren knagen. Eén gesprek van een uur is vaak al genoeg. Soms is er slechts een kwartier nodig.