Regressietherapie

Vandaag de module regressie therapie afgesloten met een 9,2! Dank jullie wel lieve proefcliënten dat ik mocht oefenen en waar ik de casussen van mocht inleveren op het instituut. Ik heb er veel van geleerd en jullie feedback was zo mooi en gaf me veel zelfvertrouwen.

Wat is dat dan, regressie?

Regressie betekent op gevoelsniveau terug gaan naar de situatie(s) waarin jouw probleem is ontstaan. Als je het op dat moment hebt kunnen verwerken dan zou er geen probleem zijn. Dan zou het niet méér zijn dan een nare herinnering aan iets dat voorbij is.

Weggestopte nare herinneringen echter wachten als het ware op een kans om alsnog verwerkt en begrepen te worden. Ze bezorgen je een gevoel of een reactie bij situaties in je huidige leven die niet echt passen bij de situatie van nu.

Met regressie therapie ga je naar de kern van het probleem en ga je het alsnog verwerken en dus ontladen.

TOEN was het nodig om het weg te duwen, maar je sleept het nu nog altijd met je mee en duwt het voor je uit. Als je een bal onderwater probeert te houden kost dat kracht. Maar als je hem loslaat dobbert hij daarna rustig weg. Je bent NU sterk genoeg om je last voorgoed van je af te gooien.

Een proces van inzicht, bewustwording en vooral OPLUCHTING.