13 down…1 to go!

Nog 1 te gaan! Bijna 3 jaar geleden gestart en 13 examens later ontving ik gisterenavond mijn 13e certificaat van de opleiding tot register Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut, ofwel E.E.N.®-therapeut. Het onderdeel HBO Psychopathologie heb ik afgesloten met een 9 voor mijn thesis “Voeding en ADHD” en een 9,5 voor het examen. Een mooie aanvulling ook op de MatriXmethode. Een verdieping die mij nog meer inzichten biedt bij het helpen van kinderen en volwassenen met angsten, trauma’s, het verwerken van emoties en volle drukke hoofden.

Ik heb er hard voor gewerkt en het resultaat is er dan gelukkig ook naar. “Hoe voel je je?” vroeg de directrice gisteravond aan me, toen ze me het certificaat overhandigde. Ik ben blij! En mijn gezin ook! Dat het einde van de opleiding in zicht is en dat ik  uitkijk naar het moment dat ik weer weekenden heb!

Want mijn weken én weekenden zijn goed gevuld geweest de afgelopen 3 jaren. Gemiddeld ontvang ik, naast mijn gewone baan, nu zo’n 4 tot 6 cliënten per week voor de E.E.N. of de MatriXmethode in mijn Praktijk, zowel volwassenen als kinderen. Fijn dat zoveel mensen mij al weten te vinden.

Morgen start de laatste module HBO Basiskennis Psychologie. Ik heb er zin in! Maar vandaag even lekker van het zonnetje genieten en een terrasje pakken na een wandeling met een lieve vriendin. Denk dat ik dat wel verdiend heb. Proost!