Achtbanen, een nare buurman, het alfabet en grote stress voor het verdedigen van een scriptie….

Enkele onderwerpen die ik de afgelopen 2 weken bij cliënten van 7, 14, 24 en 50 aangepakt hebt met de MatriXmethode van Ingrid Stoop. En wat is het geweldig om te zien wat er gebeurt! Een puber van 14 met een doodsangst voor achtbanen ging 3 dagen na de coaching ‘gewoon’ in de Python, Joris de Draak èn de Vogelrock! Een kind van 7 had alle letters van het alfabet helemaal door elkaar staan in het koppie. Na de coaching stonden ze in zijn hoofd mooi in de juiste volgorde op de blauwe poort van de grote schuur van zijn opa. Een studente was enorm zenuwachtig voor het verdedigen van haar scriptie en na de coaching was die beleving ontladen van een 10 naar een 0. Een collega had last van een hele nare buurman. Ze griezelde van hem. Na 10 minuutjes coaching zag ze hem gisteren weer en het deed haar helemaal niets! Prachtig vind ik de terugkoppeling van blije mensen, die zelf ervaren hoe snel, doeltreffende en gemakkelijk de MatriXmethode werkt. En over de inhoud hoeven ze me niets te vertellen. Hoe fijn is dat?

IMG_2235IMG_2382afstuderenachtbaancreepLogo MatriXmethode-mail