Workshops en trainingen

Workshop De Kern op Tafel

Als coach of therapeut kun je worstelen met het opsporen van de kern van het probleem van de cliënt. Een cliënt komt vaak met een algemene hulpvraag, want hij of zij weet het zelf vaak ook niet zo goed, wat er nu aan de hand is. Ze ervaren meestal veel stress en gaan al een tijdje gebukt onder het gewicht van het leven. Ze houden vol en raken moedeloos als het leven niet weer ‘gewoon’ leuk wordt. Korte lontjes, veel boosheid, verdriet en maar niet de vinger op de zere plek kunnen leggen. Waar ligt het nou écht aan. Het ligt in ieder geval niet aan de stress en die drukke baan of de minder dan perfecte partner. Want dat ‘probleem’ heeft zo goed als iedereen. Waar ligt het dan wel aan?

De oorzaak zit in onszelf. In onze identiteit. In alles wat we hebben meegemaakt. Hoe we geconditioneerd zijn door onze omgeving. Overtuigingen en aannames en wat je bent gaan geloven over jezelf zijn het gevolg. Daar kan een mens flink door uit balans raken en weg raken van zijn echte kern.

‘Zo ben ik nou eenmaal’, hoor je dan. Oh ja? Klopt dat wel? Wie ben jij dan wél in de kern en wat is jou opgelegd en wat zijn je overtuigingen en kloppen die dan wel? Wat ben jij gaan geloven over jezelf?

Hoe zou het zijn als jij gemakkelijker tot de kern weet te komen? Als je handiger wordt in het blootleggen van die pijnpunten en daardoor doeltreffender de oorzaak kunt aanpakken? Hoe zou het voor je zijn om nog meer écht verschil te maken.

Door mijn studies, trainingen, workshops en ervaring heb ik inmiddels zoveel in mijn rugzak aan mooie werkvormen en tools, dat ik meestal razendsnel bij de kern ben. Ik kan het niet NIET meer ontdekken en zien. En wow, wat heeft dat mijn cliënten al veel mooie inzichten, bewustwording en transformatie opgeleverd.

Dat gevoel dat je goed zit en dat je cliënt dat ook voelt, dat geeft mij nog steeds zo’n enorme energieboost!

En dat gun ik jou ook! Dat jouw cliënt bij de eerste afspraak al met het de eerste inzichten naar huis gaat en weet dat hij of zij op de juiste plek is om stappen te kunnen gaan zetten.

Ben jij een coach of therapeut die toe is aan meer effectieve tools en manieren om de rode draad te vinden? Of ben jij iemand die voor zichzelf meer inzicht en bewustwording wil krijgen?
Voel jij er wat voor? Ik nodig je graag uit voor de 1e workshop in 2023 en er volgen er in de loop van het jaar meer.

Wanneer?

Vrijdag 10 februari 2023 van 09:30 tot 14:30 uur – VOL

Vrijdag 3 maart 2023 van 09:30 – 14:30 uur – VOL

Vrijdag 31 maart 2023 van 09:30 – 14:30 uur – VOL

Vrijdag 19 mei 2023 van 09:30 – 14:30 uur – nog 2 plekken vrij

Vrijdag 16 juni 2023 van 09:30 – 14:30 uur – nog 3 plekken vrij

Wat ga je leren?

  • Begrijpen hoe overlevingspatronen en -strategieën ontstaan
  • Ontdekken van jouw kwaliteiten, opponenten en deelpersonen
  • Ontrafelen van de kern, hoe doe je dat?
  • Oefenen en zelf ervaren van werkvormen die jij direct in de praktijk kan gaan toepassen

Wat is je investering in jezelf?

  • 95 euro (excl. 21% btw), inclusief lesmateriaal, een werkboek, koffie, thee, water en wat lekkers.
  • Je brengt zelf je lunch mee.

Wat levert het je op?

Een heleboel nieuwe inzichten, richting, praktische werkvormen en tools om direct in te zetten. Jij gaat naar huis met een heleboel nieuwe energie om aan de slag te gaan. Om écht het verschil te gaan maken bij jouw cliënten en jezelf. De Kern op Tafel!

Voel je dat dit voor jou is?
Meld je dan aan via PraktijkChrit@ziggo.nl en blok de datum in je agenda. Je ontvangt van mij daarna het inschrijfformulier en de factuur en na betaling is je inschrijving definitief. Je kunt het inschrijfformulier ook hier downloaden.

Voel je welkom!

Recensie workshop 03-03-2023:

Ik ken Chrit al vanaf de opleiding tot E.E.N.® Therapeut. Ze is een opgeruimde persoonlijkheid, die zich ook kwetsbaar durft op te stellen. Haar ervaringen durft te delen, zonder het verhaal naar haar te halen. Ze is duidelijk, maakt structuur, een snelle denker, weet door te vragen en weet daardoor snel tot de kern te komen.
Dat maakt dat ik heel graag van haar wil leren en me inschreef voor deze workshop.

Ik heb met haar mogen kennismaken in verschillende rollen. Als klasgenoot, collega-therapeut én ook als therapeut toen zij de opleiding ptss volgde. In deze verschillende rollen is congruent in haar houding en gedrag. Dat maakt dat er geen enkele drempel is voor mij om als collega-therapeut ook training bij haar te volgen.

Wil jij als therapeut of coach beter leren hoe je de kernwaarden van je cliënt helder kunt krijgen? En daarmee tevens ook weten waarmee je met je cliënt aan de slag kunt?
Dan kan ik je de training/workshop “De Kern op Tafel” van Chrit van harte aanbevelen.

Op 3 maart nam ik deel aan deze workshop/training. Zoals ik gewend ben van Praktijk Chrit heeft ze de voorbereiding tot in de puntjes verzorgd:
De opzet van zowel theorie als oefeningen zijn heel leerzaam en zinvol.
Tijdens de oefeningen begeleide Chrit ons met doorvragen en spiegelen. Ze gaf voorbeelden om inzicht te krijgen.

Ik kan mooi aan de slag met de kernwaarden en de werkvormen die ik daar bij kan inzetten, om zo nog beter mijn cliënten te begeleiden in hun ontwikkel en groeiproces.

DANK JE WEL Chrit !
Liefs, Sjannie
http://www.praktijksjannie.nl

Recensie workshop 10-02-2023:

Toen de uitnodiging voor deze dag Chrit Werdmölder-Smeets binnen viel, heb ik geen moment getwijfeld. Wil er graag bij zijn. De keuze werd alleen maar bevestigd. Fijne leerzame dag waarbij de energie van Chrit, haar kennis en de kleine groep alleen maar als plus werden ervaren.
Mooie methode om snel tot de kern te kunnen komen.

Dankjewel Chrit voor het delen van jouw kennis en ervaring.

Liesbeth Vaes

Www.soulwhispers.nl

———————————————————————————————

Training tot gecertificeerd MatriXprofessional door mij begeleid in 2022 gestart per 1-9-2022 en 1-12-2022

MatriXmethode training online (Blended learning), volledige opleiding

Elke 1e van de maand start er weer een nieuw training

Btw-vrij: investering 1.895 euro met starterspakket t.w.v. € 120
MatriXtraining Flexibel opleiding tot gecertificeerd MatriXprofessional. (Betaling in termijnen is mogelijk)

Start op elke 1e van de maand. Gedurende 2 maanden leer je via e-learning met elke 2 weken een oefendagdeel live begeleid door een van de 10 MatriXtrainers.
In elke training nemen minimiaal 4 en maximaal 6 cursisten deel.
Na 2 maanden ben je klaar om het in de praktijk toe te passen. Elke 2 weken zijn er nog 5 groeitraject uren met de groep om de methode volledig te integreren in de dagelijks praktijk van de cursisten.

De inschrijfpagina en meer informatie vind je hier:
https://matrixmethode.nl/training-online

Maatwerktrainingen

Wil je voor jouw organisatie een in-company training van minimaal 4 – 6 personen inzetten, neem dan contact op met mij of rechtstreeks met het MatriXmethodeinstituut. We zijn flexibel en we bespreken graag de mogelijkheden.

Accreditaties

Voor de meest actuele lijst met accreditaties kun je de website van het MatriXmethodeinstituut raadplegen.